F1-es modelljeim

Modellfotók - Képgaléria #6

2021. december 27. - A Gyűjtő

Az év utolsó képgalériájával készültem nektek, amiben klasszikus és modern Ferrarik mellett több más csapat autóját is megcsodálhatjátok. Plusz készültem egy kis meglepetéssel is, de hogy mi lenne az? Ha elmondanám nem lenne meglepetés. Végül, de nem utolsó sorban ezúton is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket és modellautókban gazdag boldog új évet kívánni!

6.jpg

Fontos: Ha nem nyílik meg megfelelően a képgaléria, akkor kapcsoljátok ki a reklámblokkolót a böngészőben és frissítsetek rá az oldalra!

Ha érdekel titeket, hogyan készültek ezek a fotók, akkor IDE kattintva olvashattok róla.

És itt lenne a meglepetés. 2021 végére három pilóta sorról mondhatom el, hogy teljes lett. Megvan immár Michael Schumacher, Ayrton Senna és Fernando Alonso összes autója. Utóbbi kicsit kakkuktojás, mivel a spanyol a mai napig aktív, így kénytelen leszek majd a következő autóit is megvásárolni, de hát ez legyen a legnagyobb problémám. A lényeg, hogy sikerült egy csoport fotót készítenem róluk, íme!

senna.jpg

schumacher3.jpg

alonso.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1modelljeim.blog.hu/api/trackback/id/tr4116793936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása