F1-es modelljeim

Egyéb cikkek

2024. február 24. - A Gyűjtő

Az évek során írtam más oldalakra is, mint például a Pit Lane Modelshopra. Viszont sajnos mivel a webshop bezárt, ezért a blogbejegyzéseim sem érhetőek már el. Az írásaimat azonban sikeresen átköltöztettem a saját blogomra, hogy ne vesszenek el. Ha pedig már úgy is így alakult, akkor ez az oldal lesz a gyűjtőhelye, azoknak az írásaimnak, amik nem feltétlenül kapcsolódnak a modellezéshez vagy a blogomhoz. A címre kattintva olvashatjátok el ezeket az írásokat.

Képaláírás

Az aszfalt királyai – mi igaz, és mi hamis abból, ami a filmben történt?

Egyik nagy kedvencünk volt Az aszfalt királyai című film, de mint bármelyik életrajzi filmben most is kiszíneztek pár dolgot az alkotók. Most górcső alá vesszük az alkotást és megnézzük, hogy mi az, ami híven tükrözi a valóságot, és mi az, amiben ferdítettek a készítők.

Képaláírás

Rajtszámok bűvöletében

Minden versenyautót egyedivé tesz a rajtszáma, amit visel. Főleg a mai Forma-1-ben, amikor is a rajtszám összeforr a pilótákkal.

Képaláírás

Mire jók a szponzori matricák?

Régen igencsak meg kellett szenvednünk azzal, ha a tiltott dohányreklámokat fel akartuk tenni a modellautóra. Mára viszont a helyzet egy fokkal könnyebbé vált. 

Képaláírás

Drive To Survive 4. évad - véleménycikk 

Ebben a cikkben Laci, és Dénes gondolatait osztjuk meg veletek, hogy milyen is lett a DTS negyedik évada. 

Képaláírás

Drive To Survive 5. évad - véleménycikk

Nagyon kíváncsi voltam, hogy megtud-e újulni a Drive to Survive, mert szerintem kezdet elfáradni a sorozat. Sőt, odáig megyek, hogy talán a legutóbbi évad volt messze a legrosszabb mind közül.

Képaláírás

Schumacher - A Netflix filmje a Legendáról - véleménycikk

Michael Schumacher az egyik kedvenc pilótám, így tűkön ülve vártam a bemutatót attól a pillanattól kezdve, amikor kiderült, hogy elkészítik ezt a filmet.

Képaláírás

Filmkritika - Az aszfalt királyai

Bár nem éppen ez a blogom fő profilja, de nem mehetek el szó nélkül az elmúlt évek legjobb autós témájú filmje mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1modelljeim.blog.hu/api/trackback/id/tr2618338251
süti beállítások módosítása