F1-es modelljeim

Modellfotók - Képgaléria #9

2022. szeptember 18. - A Gyűjtő

Ismét összegyűlt jó pár kép, így azt hiszem itt az ideje, hogy újabb képgalériával jelentkezzek. Nem voltam tétlen az elmúlt időszakban sem, hiszen sikerült néhány igazán különleges modellt beszereznem, amiket természetesen le is fényképeztem. De mikről is van szó? Nos, többek között a Honda tiszteletére fehérre festett 2021-es Red Bull-ról, Ocon 2017-es rózsaszín Force Indiájáról és a Toyota első Hypercar-járól szintén 2021-ből. Ezeken kívül is lesznek még érdekességek, de hogy mik is? A továbbra kattintva megtudjátok.

9_1.jpg

Fontos: Ha nem nyílik meg megfelelően a képgaléria, akkor kapcsoljátok ki a reklámblokkolót a böngészőben és frissítsetek rá az oldalra!

Ha érdekel titeket, hogyan készültek ezek a fotók, akkor IDE kattintva olvashattok róla.

Bónusz kép! Nagy örömömre szolgál, hogy a 2017-es sor is teljes lett. Így már ez a harmadik szezon, amiből megvan legalább mindegyik csapattól egy autó.

f12017.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1modelljeim.blog.hu/api/trackback/id/tr3517934131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása