F1-es modelljeim

Modellfotók - Képgaléria #11

2023. február 03. - A Gyűjtő

Immár 11. alkalommal érkezik a Toyphotography képgalléria. Legutóbbi képválogatásos bejegyzésem óta az instagram fiókomon meglett a 700. feliratkozó is és már nincs messze a 800 sem. Ha nem akartok a legfrissebb képekről lemaradni, akkor érdemes ott is bekövetni engem. Ismételten volt olyan képem, ami igencsak elnyerte a közönség tetszését és 1000 lájk fölé jutott és volt olyan is, amihez nagy reményeket fűztem, de végül alig karcolta meg a 100-at is. Sosem lehet tudni, hogy miből lesz a cserebogár. Nos, nem is húznám tovább az időt, a továbbra kattintva csemegézhettek a legutóbbi képeim közül.

11.jpg

Fontos: Ha nem nyílik meg megfelelően a képgaléria, akkor kapcsoljátok ki a reklámblokkolót a böngészőben és frissítsetek rá az oldalra!

Ha érdekel titeket, hogyan készültek ezek a fotók, akkor IDE kattintva olvashattok róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1modelljeim.blog.hu/api/trackback/id/tr6218040156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása