F1-es modelljeim

Modellfotók - Képgaléria #21

2024. október 04. - A Gyűjtő

Nem hittem volna, de sikerült 30 alá csökkentenem azoknak a modellautóimnak a számát, amikről még nem készítettem toy photography képet. Természetesen folyamatosan érkezik az utánpótlás a gyűjteményembe, így nem dőlhetek hátra, ha szeretnék mindegyikről ilyen képet csinálni. A szokásos képgaléria mellé pedig izgalmas hírekkel is szolgálhatok, hiszen megvannak a következő blog témák. Az egyik egy újabb modell párbaj lesz egy olyan gyártó modellautójával, ami eddig még nem tette tiszteletét a blogomon. A másik egy nagyszabású átalakításos projekt lesz, ami elég nagy kihívást tartogat számomra, de ha elkészül, akkor remélhetőleg egy sikertörténetről számolhatok be majd nektek. De hogy miről is lesz szó pontosan, az egyelőre maradjon meglepetés!

21.jpg

Fontos: Ha nem nyílik meg megfelelően a képgaléria, akkor kapcsoljátok ki a reklámblokkolót a böngészőben és frissítsetek rá az oldalra!

Ha érdekel titeket, hogyan készültek ezek a fotók, akkor IDE kattintva olvashattok róla.

Nem akartok lemaradni a legfrissebb képekről? Kövessetek be Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1modelljeim.blog.hu/api/trackback/id/tr1318700246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása