F1-es modelljeim

Közlemény és eredményhirdetés

2020. március 20. - A Gyűjtő

Elmaradt a mai bejegyzés, amiért elnézéseteket kérem. Az a helyzet, hogy ez a koronavírus járvány nekem is betett és úgy alakult, hogy per pillanat nincs publiklásra alkalmas bejegyzésem. Az egészségügyben dolgozok, ahol most kicsit nagy a hajtás és nem igazán volt időm és energiám a képekkel foglalkozni. Összecsapni meg nem akartam, meg amúgy is úgy vagyok vele, hogy ha csinálsz valamit, akkor csináld jól vagy sehogy. Azért nem jöttem teljesen üres kézzel. A képen a Prost GP szépségverseny győztesét láthatjátok és a továbbra kattintva a részletes végeredményt is megnézhetitek. Emellett pedig láthattok egy kis ízelítőt, hogy melyik kocsi lesz terítéken legközelebb, ha lesz időm a bloggal foglalkozni. Addig is kitartást mindenkinek! #maradjotthon

ap03_143_2.jpg

Sajnos elég szerény volt a részvétel a szavazáson, de sebaj majd legközelebb! A győztes a 2000-es szezonban futó AP03-as lett toronymagasan tíz szavazattal. Második az 1997-es JS45-ös lett három szavazattal, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára holtversenyben a másik három autó állhatott fel mindegyik egyaránt két-két megszerzett szavazattal. Ha lemaradtatok volna arról, hogy miről is van szó, akkor a Prost GP-ről szóló bejegyzésemet ITT olvashatjátok.

vegeredmeny.jpg

Mint írtam, sajnos nem volt időm foglalkozni a bloggal és az is lehet, hogy most egy darabig ritkábban fogok publikálni. Pedig témám lenne bőven és van néhány félig kész bejegyzésem is, de sajnos most se időm, se energiám a blogolással foglalkozni. Viszont egy képet azért megosztok veletek, hogy legközelebb miről is lesz szó... Felismeritek ezt a Ferrarit?

f2004_1.jpg

Nos, remélem nem soká újra jelentkezem, addig is vigyázzatok magatokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1modelljeim.blog.hu/api/trackback/id/tr8915536908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása